Komplex fejlesztési megoldások nemcsak kis- és közepes vállalkozásoknak

Cikkek

Van értelme a vállalati tréningeknek?

2013-09-12

Erre a kérdésre a legtöbb vezetőnek és munkavállalónak egyértelmű IGEN, vagy NEM a válasza, ami általában személyes beállítottságát és eddigi tréningtapasztalatait tükrözi. Én úgy gondolom, hogy ennél „fekete-fehérnél” jóval árnyaltabb a kép és itt is megállja helyét a klasszikus közgazdász válasz, az „ATTÓL FÜGG

Mitől jó egy tréning?

Mindenkinek más miatt. Én munkavállalóként – sok más résztvevőhöz hasonlóan – akkor tartottam hasznosnak egy tréningprogramot, ha a munkámban is alkalmazható, hasznos dolgokat tanultam, új ötleteket és visszajelzéseket kaptam, és ha sikerült kicsit kikapcsolni, feltöltődni és jobban megismerni a kollégákat.

bővebben

Csapatépítés, készségfejlesztő tréning, vagy problémamegoldó workshop?

2013-09-21

avagy a fogászati fúró esete a szemműtéten

„A cégen belül vannak kisebb-nagyobb feszültségek, ezért jó lenne valami csapatépítő programot csinálni…” „Nem megfelelő az együttműködés a vezetők között, ezért szeretnénk kérni nekik egy asszertív kommunikáció tréninget…”

Ehhez hasonló kérésekkel gyakran találkozom. Mi lehet ilyenkor a legjobb megoldás? Valószínűleg minden cégnél, minden helyzetben más és más. Nem hiszem, hogy van olyan program, ami minden esetben alkalmazható és minden problémát megold. Sőt, a legnagyszerűbb program is még tovább rombolhat, ha rosszkor, rossz módon alkalmazzák.

bővebben

Telefon: +36 30 601 7568 | E-mail: info@almagest.hu

 

A jelen honlapon található valamennyi tartalom és megjelenés az Almagest Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi.